Dr. Lemmens

In 1990 voltooide Dokter Erwin E.A. Lemmens zijn studies als Dokter in Geneeskunde, Heelkunde en Verloskunde aan de KU Leuven.
Na een 4-jarige opleiding als Algemeen Chirurg, startte hij in 1994 de opleiding als Plastisch en Reconstructief Chirurg te Brugge.

In 1995 vervolledigde Dr. Lemmens zijn opleiding in het Centre Hospitalier Universitaire te Straatsburg (Frankrijk). Hier werd hij in 1996 Chef de Clinique op de dienst Chirurgie Plastique et Reconstructrice. Hij kreeg de kans om naast bekende plastisch-esthetische chirurgen te werken en ervaring op te doen in alle aspecten van de esthetische chirurgie en niet-invasieve esthetische behandelingen.
In 1997 specialiseerde Dr. Lemmens zich aan de KU Leuven (Gasthuisberg) in microchirurgie en reconstructieve chirurgie.
In 1998 werd hij erkend als Plastisch, Reconstructief en Esthetisch Chirurg door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid. Momenteel is hij werkzaam in het KLINA Ziekenhuis te Brasschaat en het Heilig Hart Ziekenhuis te MOL waar hij sinds 2000 hoofd is van de Dienst Plastische Heelkunde.
In 2007 werd Dr. Lemmens lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie (BSPRAS).

Hij is tevens BIG- geregistreerd Plastisch Chirurg (BIG-registernummer : 19054151601) in Nederland, lid van de Medische Specialisten Commissie Nederland sinds 2001 en heeft veel ervaring met bemiddeling bij verschillende ziektekostenverzekeringen (onder meer OZ Breda, Zilveren Kruis Achmea, IZA, ONVZ en CZ).
In 2010 richtte hij zijn privékliniek op in Mol (Statiestraat, 66 B1) waar hij samen met de patiënt en zijn team in een aangename en private sfeer steeds naar de meest passende individuele oplossing zoekt, rekening houdend met uw fysieke kenmerken en uw situatie.