Schaaflaser / Erbium Behandeling

Schaaflaser / Erbium Behandeling

Wat is een schaaflaser? De schaaflaser, ook wel Erbium-laser of koude laser genoemd, is een toestel dat met behulp van de laserstraal de bovenste huidlagen één voor één verdampt zonder de diepere lagen te verbranden.

Lees meer
Laser Lipolysis

Laser Lipolysis

Wat is laser lipolysis? In tegenstelling tot traditionele liposuctie wordt bij laser lipolysis geen zuigkracht gebruikt. In plaats daarvan zorgt de laser ervoor dat het vet vloeibaar wordt waarna het vloeibaar geworden vet uit het lichaam wordt geleid via kleine sneetjes van 1 tot 2 millimeter.

Lees meer
Hyperhydrosis behandeling

Hyperhydrosis behandeling

Behandeling overmatige transpiratie   Wat is hyperhydrosis? Hyperhydrosis is overmatig zweten of transpireren. Zweten is een natuurlijk proces om de lichaamstemperatuur te reguleren maar bij sommige mensen ligt de zweetproductie veel hoger dan normaal.

Lees meer
Erbium-YAG laserbehandeling

Erbium-YAG laserbehandeling

Wat is een Erbium-YAG laserbehandeling? De Erbium-YAG laser is een chirurgische of verdampende laser die een licht produceert dat vooral door water wordt geabsorbeerd waardoor de grote hoeveelheid water in het lichaam wordt verhit en het weefsel dat door de laserstraal wordt geraakt, verdampt.

Lees meer