Liquid Facelift

Liquid Facelift

Wat is een liquid facelift? Een ‘liquid facelift’ of vloeibare facelift is een niet-operatieve behandeling, waarmee we het volume en de jeugdigheid in uw gezicht weer terug brengen.

Lees meer
Inspuitingen

Inspuitingen

Bij Dr. Lemmens kan u verschillende inspuitingen laten zetten om de huid te ondersteunen, versterken of verjongen. Deze injecties met vulmiddelen of fillers gebeuren met producten op basis van onder meer de bekendere vulmiddelen. In een persoonlijk consult kunt u meer informatie verkrijgen over de toegepaste middelen.

Lees meer
Filling

Filling

Filling Het betreft vulling met bekende middelen die vaak worden gebruikt voor het liften van de huid. Het eerste middel betreft een eiwit dat in het bindweefsel van het menselijk en dierlijk lichaam aanwezig is. Het komt onder meer voor in onze huid, botten, pezen, tanden en in ons kraakbeen. In de huid zorgt collageen [...]

Lees meer
Spierontspanners

Spierontspanners

Spierontspanners Bij inspuiting in de medische wereld met een spierontspanner wordt een gif of toxine toegepast dat in kleine hoeveelheden de effecten van ouderdom verdoezeld.

Lees meer
Lipofilling

Lipofilling

Wat is lipofilling? Bij lipofilling wordt natuurlijk vetweefsel naar een nieuwe plaats gebracht en vastgezet, waarna het een geïntegreerd en lichaamseigen onderdeel wordt van dat weefsel.

Lees meer