Facelift

Facelift

Wat is een facelift? Een facelift kan het onvermijdelijke verouderingsproces van het gezicht een tijdje terugdraaien, zodat u zich weer jong en stralend voelt. Het kan het verouderingsproces echter niet permanent tegenhouden.

Lees meer
Dermabrasie

Dermabrasie

Wat is dermabrasie? Dermabrasie is een techniek waarbij de oppervlakkige huidlaag wordt afgeschaafd met behulp van de laser. Hierdoor kunnen huidoneffenheden zoals fijne rimpels, acnélittekens of grove poriën, worden afgevlakt.

Lees meer
Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Wat is een ooglidcorrectie? Bij een ooglidcorrectie wordt net voldoende afzakkende huid onder of boven het oog weggehaald om de ogen weer een strakke, jonge en gezonde uitstraling te geven

Lees meer
Lipvergroting

Lipvergroting

Wat is een lipvergroting? Lipvergroting is een cosmetische ingreep waarbij een natuurlijk (dierlijk of lichaamseigen) of kunstmatig vulmiddel in de lippen wordt geïnjecteerd om de lippen voller te maken.

Lees meer
Lipofilling

Lipofilling

Wat is lipofilling? Bij lipofilling wordt natuurlijk vetweefsel naar een nieuwe plaats gebracht en vastgezet, waarna het een geïntegreerd en lichaamseigen onderdeel wordt van dat weefsel.

Lees meer
Haartransplantatie

Haartransplantatie

Wat is een haartransplantatie? Bij deze techniek worden lichaamseigen haartjes ingeplant ter hoogte van een terugwijkende haarlijn of  kale plekken ter hoogte van de kruin. Ook de wenkbrauwen kunnen met de nieuwste haartransplantatietechnieken worden getransplanteerd.

Lees meer
Correctie Afstaande Oren

Correctie Afstaande Oren

Wat is correctie van afstaande oren? De correctie van afstaande oren of flaporen wordt ook wel eens otoplastie genoemd. Deze ingreep wordt bijna uitsluitend om esthetische redenen uitgevoerd en is al mogelijk vanaf de leeftijd van 6 jaar.

Lees meer